Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Nyhetsbrev från Lidköpings konsertförening

Hej alla medlemmar!

 

Som några av er säkert minns har vi vid några konserter i S:t Nicolai under de sista åren haft överfullt av åhörare i kyrkan. Med nuvarande biljetthanteringssystem har vi inte haft full kontroll över antalet sålda biljetter och antalet åhörare som passerat entrén. För att undvika detta i framtiden behöver vi ett bättre fungerande biljetthanteringssystem vid sådana konserter som kan bli slutsålda.

 

Vid hösterns två konserter i S:t Nicolai kommer vi att pröva biljetthanteringssystemet    för förköp. Det gäller konserterna med Musica Vitae den 23 oktober och Roland Pöntinen den 9 november.

 

Förköp görs via datorn eller mobilen. Länk till biljettförköp finns i kalendern på föreningens hemsida http://www.lidkopingskonsertforening.se och i det nyhetsbrev som skickas ut före respektive konsert. Biljetten kan skrivas ut och tas med eller sparas i mobilen för uppvisning i entrén.

 

Länken till förköp stängs 2 timmar före föreställningens början. Resterande biljetter säljs vid entrén. Där kan man betala kontant eller med Swish precis som tidigare.

 

För den som inte har möjlighet att göra förköp elektroniskt går det att köpa biljett på Församlingskansliet, Norra Kyrkogatan 7. Öppet må-ons och fredagar 8.30 - 12.00

 

Platserna i kyrkan är onumrerade. Vi har ingen möjlighet att reservera särskilda sittplatser för dem som gör förköp.

 

Det är bra om många gör förköp via   . Då får vi bättre uppfattning om hur systemet fungerar och det blir mindre kö vid entrén. 

 

Välkomna!

Styrelsen

 

 

 

Kontakt


Epostadress: info@lidkopingskonsertforening.se
Avsluta prenumeration